Alle Kategorier

Led tunnellys

Hjem> Produkter > Led tunnellys

Led tunnellys

LED Tunnel Light er en slags lyseffektivitet og energisparende lampe, som ikke vil forårsake blending eller annet ubehag. Importerte materialer brukes som reflektorer og gjennom nøyaktig lysfordelingsdesign, med effektfaktor større enn 0.9, høy refleksjonseffektivitet, god lysgjennomgang, energisparing og miljøvern.

LED lyskilde har følgende fordeler:

(1) Liten lysdemping: hvis varmespredningsforholdene er gode, er lysdempingen til LED i de første 10000 10000 timene positiv, lysdempingen til LED i de første 3 10 timene er 50000% - 30%, og lysdempingen til LED i de første XNUMX XNUMX timene er i utgangspunktet XNUMX %, noe som er langt lavere enn for en vanlig veilyskilde, og luminescensen er mer stabil.

(2) Høy fargegjengivelse: generelt er fargegjengivelsen til LED omtrent 70 ~ 80,

(3) Levetid: Levetiden til LED er høyere enn for generell veitunnellyskilde, og nå er den generelt høyere enn 50000 XNUMX timer.

(4) Pris: Selv om dagens pris på LED-lampehette er høyere enn for tradisjonelle belysningslamper, faller prisen kraftig med modenhet av produksjonsteknologi. Led har også fordelene med høy vedlikeholdskoeffisient, god sikkerhetsytelse, ingen stroboskopi, energisparing og miljøvern