Alle Kategorier

Nyheter

Hjem> Nyheter

LED Stadium Light sportsbanebelysning Betterled FL17 brukt til lys på stadionlys i vinter-OL

Tid: 2023-04-28 Treff: 148

LED stadionlys sportsfeltbelysning Betterled FL17 brukt til lys på stadionlys for vinter-OL  

Nå, i motsetning til tidligere, kan barn fra hele verden ha en sjanse til å dyrke vintersport, takket være innendørs skiløyper, skøytebaner, snøsimulatorer og andre attraksjoner som dukker opp, selv i noen av landets varmeste klima.

Med fremveksten av skianlegg og skøytebaner, blir det svært viktig å forbedre lokalet. På dette tidspunktet bør belysning vurderes, så led stadionlys er avgjørende, spesielt for store konkurranser som vinter-OL, er profesjonelle LED-lys veldig viktige

Shanghai Betterled (Leiqiong) Lighting Technology Co., Ltd er en profesjonell produsent for alle slags LED-stadionlys.


1.Betterled led stadionlys/fotballlys Separat modulær design, 240W hver modulær integrert med driver.

2.Betterled led feltbelysning med Lumileds/CREE originale chips med høy lysstyrke, levetiden er lengre.

3. Optisk linse, Anti-UV, transmittans > 94 %, profesjonell lysfordeling: 10°/25°/45°/60°/90°.

4.LED sportsbanebelysning med CREE / Lumileds chip, CRI > 80 , høy lyseffektivitet 140Lm/w.

5.Betterled utendørs ledet flom lys med mange drivere valgfritt, som Meanwell, Inventronic, Sosen, Moso, Lifud osv. 5 års garanti, også med som Ferdig, HT osv. 3 års garanti.

6.Betterled lighthing IP66 Vanntett hastighet, med linse av herdet glass beskytter LED og er lett å rengjøre for LED sportsbanelys.

7.Betterled stadion ledet flombelysning kvalitetsinspeksjonsavdelingen vil gjøre omfattende tester, inkludert lystest, effekttest, høyspenningstest, vanntett test, jordtest, etc. Defektraten er strengt kontrollert til mindre enn 0.1%. Kvalitet er garantert.

file_11655456368403.webp

file_01655456368403.webp

file_41655456368403.webp

file_21655456368403.webp

file_31655456368403.webp


Om Betterled

Betterled (Shanghai Leiqiong Lighting Technology Co.,Ltd.) ble etablert i 2009, lokalisert i Shanghai. Vi har bestått ISO9001: 2015 kvalitetssystemsertifisering, ISO14001: 2015 miljøstyringssystemsertifisering og ISO45001 sertifisering av arbeidsmiljø og sikkerhet. Betterled har et sterkt FoU-personell som er profesjonelle innen LED-applikasjoner, elektronikk, belysning, struktur, LED-spesiell strømforsyning, teknisk design og så videre. De vier seg til å utvikle og produsere mer enn 10 typer årlig utviklede produkter, som er av avansert teknologi, moteriktig og høy kvalitet, Alle våre produkter er med CE-godkjenning og RoHS-overholdelse, en del av produktene får SAA, CB ,GS, UL-sertifikat. Over 90% av produktene eksporteres til Europa, Nord-Amerika, Asia og andre områder. Vi ser på "produktkvalitet" som vår kjerne, "pålitelighet, gjennomførbarhet og lave kostnader" som produktdesignkonsept, for å levere høykvalitetsprodukter med den beste servicen i bransjen og å håndtere kunder på en ærlig og ansvarlig måte. Bedre lys, bedre verden!


produkt introduksjon

1


FAQ

1. Fargetemperatur på LED-belysningen?

2700/3000/4000/5000/5700/6000/6500K


2. Hvilke lamper kan erstattes med LED-belysningen?

Halogen, HPSL og kompaktlysrør.


3. Eventuelt OEM-tilbehør kan leveres når standarden ikke fungerer for installasjon?

Ja, OEM/ODM-støtte for de forskjellige applikasjonsforespørselen.


Fordeler


1.3.KvalitetskontrollFor å supplere strukturer av høy kvalitet, opprettholder vi et effektivt og effektivt kvalitetsstyringssystem, alt tilbehør som kommer vil godta inspeksjon av vår kvalitetsinspektør, og etter ferdig må alle lamper utføre aldringstest og holde god stand for å sendes ut.

2.7.ALLE slags utstillinger.Betterled deltok på mange utstillinger, som Hongkong vår- og høstmesse, Polen-messen hvert år, Mexico-utstilling, spansk utstilling, vietnammessen og så videre.(For 2020 koronavirus, delta kun i Guangzhou-utstillingen)

3.8, Gi bilder av produksjon Vi kan gi bilder om produksjonslamper, som kundens bestilling, slik at kunden kan kjenne omstendighetene veldig godt.


Selskapet Innledning


Etablert i 2009 i Shanghai, er vi anerkjent som den fremste forhandleren innen lys- og belysningsindustrien, gitt et bredt spekter av LED-gatelys, led highbay-lys, led-flomlys, etc. Disse produktene er produsert ved bruk av råvarer av høyeste kvalitet og de mest avanserte teknikkene av våre prestisjetunge leverandører for å matche den globale kvalitetsstandarden. Videre er det tilbudte utvalget testet på ulike kvalitetsparametre av deres erfarne kvalitetskontrollerteam. Vårt tilbudte utvalg er mye applaudert av våre kunder på grunn av deres uforlignelige egenskaper. For å møte ulike behov hos kunder, tilbyr vi disse produktene til ulike spesifikasjoner. Våre dyrebare kunder kan benytte disse produktene fra oss til markedsledende priser. Under visjonær veiledning av vår mentor 1, har vi vært i stand til å plassere oss selv på toppen av suksess. Hans rike bransjeerfaring og ekspertise gjør oss i stand til å oppnå en prisverdig posisjon i domenet.