Alle Kategorier

Solar gatelykt

Hjem> Produkter > Solar gatelykt

Solar gatelykt

Solcellegatelamper bruker sollys som energi, lagringsbatteri som energi og LED-lamper som lyskilde. Solcellegatelamper kan lades om dagen og brukes om natten uten komplisert og kostbar rørlegging. De kan vilkårlig justere utformingen av lamper, som er trygg, energibesparende, forurensningsfri, ingen manuell drift, stabil og pålitelig, energibesparende, strømsparende og vedlikeholdsfri.

Systemet er sammensatt av solcellemodul (inkludert støtte), LED lampehette, kontroller, batteri og lampestang. I solenergiforsyningssystem påvirker ytelsen til batteriet direkte den omfattende kostnaden og levetiden til systemet. Batteriet som brukes av vårt firma BETTERLED Lighting er litiumjernfosfatbatteri, med en levetid på 5-8 år. Solcellepanel vi bruker polysilisium fotovoltaisk solcellepanel, høy fotoelektrisk konverteringseffektivitet, raskere ladehastighet. Lampekroppen bruker høytrykksstøping av aluminium, den er veldig sterk og også bra for varmeavledning.

Det bidrar til å redusere systemdimensjonen; Lade- og utladingskontrolleren har optisk kontroll, tidskontroll, overladingsbeskyttelse og omvendt tilkoblingsbeskyttelse, noe som er kostnadseffektivt.