Alle Kategorier

Vår service

Hjem> Service > Vår service

For Betterled Lighting fokuserer vi på at kvalitet er kjernen.

1. Forhåndssalgstjeneste

Betterled Lighting har 10+ profesjonelle designere og ingeniører. De har rik erfaring innen utendørs og industriell lysdesign, som strukturdesign, optisk design, design av varmestyringssystem og formdesign.

2.I salg tjeneste

Vi har mange produksjons- og testutstyr for å sikre at hvert produkt fra selskapet vårt er pålitelig, testbart og av høy kvalitet, og produksjonsfasiliteter og kapasiteter er toppen på dette området. Nesten 90 % av produktene har fått CE CB ROHS ENEC og andre sertifikater.

Betterled Light kan gi testrapporten og IES-filen til kunden, for å holde produktene kvalifisert.

3. Etter salg service

Betterled Lighting vil behandle leveringen av varene, etter at kunden har mottatt, vil vi bekrefte med kundene om varene er godt pakket. Hvis det er noe problem med produktene, hjelper Betterled med å finne årsaken, og hjelper kundene med å løse problemet raskt.

1、 Forhåndssalgstjeneste

Vi har mer enn 10 profesjonelle designere og ingeniører. Vårt designteam er utmerket på utendørs og industriell lysdesign, som strukturdesign, optisk design, varmestyringssystemdesign og formdesign

2、Tjeneste i salg

Vi har mange produksjons- og testutstyr for å sikre at hvert produkt fra selskapet vårt er pålitelig, testbart og av høy kvalitet

Produksjonsanlegg og kapasiteter

Testing av utstyr

1) Optoelektronikk test

2) Saltspraytest

3) Instrument for temperaturinspeksjon

4) Test av jordmotstand

3、 Ettersalgsservice

Vi vil behandle leveringen av varene, etter at kundene har mottatt, bekrefte med kundene om varene er godt pakket. Hvis det er noe problem med produktene, hjelper vi til med å finne årsaken, og hjelper kundene med å løse problemet raskt.

H6WL-4236-6074-c385-a7bb-722d

KONTAKT